Thank you for visiting The Islander Newspaper Online.

We are currently updating our website to provide you better service and function.
If you would like to access the new site, please, click here: The Islander Newspaper

Sorry for any inconvenience. Our new site and service will resume shortly.

Web Master

The Award Winning & Best News on Anna Maria Island, FL Since 1992

"The Award Winning & Best News on Anna Maria Island, FL Since 1992"

Sunday, Oct, 26, 2014
Florida Press Assn. Award-Winning Web Site
Home Latest News Weather Sports Real Estate Classifieds Island Guide Islander Store

 SECTIONS

 • 

Main News

 • 

Classifieds

 • 

Opinions

 • 

Streetlife

 • 

Calendar

 • 

Fishing

 • 

Sports

 • 

Real Estate

 • 

Obituaries

 • 

Weather

 Features

 • 

Cortez Cook Off: The Results

 • 

Anna Maria Island Bridge FDOT replacement bridge

 • 

National Hurricane Center (Atlantic)

 • 

Advanced Search

 • 

I love AMI

 • 

Mystery Story

 • 

Fishing Laws

 Classifieds

 • 

Classifieds Page

 • 

Place An AD

 • 

Items for Sale

 • 

Garage Sale

 • 

Estate Sale

 • 

Announcments

 • 

Lost & Found

 • 

Pets

 • 

Transportation

 • 

Boats & Boating

 • 

Fishing

 • 

Kids 4 Hire

 • 

Help Wanted

 • 

Health Care

 • 

Services

 • 

Lawn & Garden

 • 

Landscaping

 • 

Home Improvement

 • 

Business Opportunities

 • 

Rentals

 • 

Real Estate

 Weather

 • 

Today's Forecast

 • 

10 Day Forecast

 • 

Today's Tides

 • 

Emergency e-mail

 • 

Storm Watch

 Archive

 • 

News Archive

 • 

2009 Top Notch Gallery

 • 

2008 Top Notch Gallery

 • 

2007 Top Notch Gallery

 • 

2006 Top Notch Gallery

 • 

2005 Top Notch Gallery

 • 

2004 Top Notch Gallery

 Useful Links

 • 

Island Links

 • 

i.wed

 • 

Islander Store

 • 

About this Site

 Contact Us

 • 

Islander Store

 • 

Subscribe

 • 

About Us

 • 

e-mail us

Story Tools

Date of Issue: February 04, 2009

The Islander's Super Bowl XLIII trivia contest

Paul F. Georges of Bradenton Beach won The Islander contest, chosen from a pool of the top entries.

Questions and answers:

1. Super Bowl XLIII is taking place at Raymond James Stadium in Tampa on Feb. 1. How many times has Tampa Bay been the site of a Super Bowl?
Answer: 4.

2. If you see an official with one wrist striking the other above the head during the game, what has been called?
Answer: A personal foul.

3. Who holds the record, through Super Bowl XLII, for most Super Bowl fumbles in a career?
Answer: Roger Staubach, 5.

4. The final score in Super Bowl I, which took place in 1967 at Memorial Coliseum in Los Angeles, was:
Answer: Green Bay 35, Kansas City 10

5. Who sang the national anthem before the Super Bowl game in 1991 and who played that game?
Answer: Whitney Houston, New York Giants, Buffalo Bills.

6. In how many Super Bowls has Paul McCartney performed?
Answer: 2.

7. What team holds the record, through XLII, for the most touchdowns in a Super Bowl game?
Answer: San Francisco, 8.

8. True or False: The NFL pays for up to 150 rings at $5,000 per ring.
Answer: True.

9. Bruce Springsteen and the E Street Band are scheduled to rock this year’s Super Bowl at half-time. Who rocked at Super Bowl half-time in 2002?
Answer: U2.

10. What Dallas quarterback was the most valuable player in Super Bowl VI?
Answer: Roger Staubach.

11. The maker of the Vince Lombardi Trophy, which costs about $25,000, is:
Answer: Tiffany & Co. of New York.

12. Super Bowl XLVI will take place on Feb. 5, 2012 in what city?
Answer: Indianapolis.

Have your say:

No comments for this page. Feel free to be the first

Username:

Contact:

(email or url)

Subject:

Your View:

Please enter the security code below:

security  

Get breaking news

Follow the Islander on TwitterBecome a fan of The Islander on Facebook

Sign up to receive breaking news alerts via e-mail. We'll send you a notice when the news and classifieds appear online every week, before the print edition hits the streets.

Click here for Gulf oil spill updates related to Anna Maria Island.

Historic Anna Maria City Pier Plank Walk

Put your name, your message, your memorial on the Historic Anna Maria City Pier prior to the Pier Centennial Celebration! And join the fun!

CLICK HERE for Stoltzfus e-mails and related court documents.


FREE Island
Vacation Guide:
get it here

Cortez Cookoff

Click here for 2010 Cortez Cookoff Winner and recipes

To advertise here, please
visit our rates page
or contact us at:
sales@islander.org
Phone: (941) 778-7978
Fax: (941) 778-9392

Back to top of Page

Home | Weather | Real Estate | Classifieds | Archives | Contact | Island Links
Islander Store | Subscribe About this site | Classifieds Page | Place an Ad
For Sale | Garage Sales | Announcements | Lost & Found | Pets | Transportation
Boats & Boating | Fishing | Kids for Hire | Help Wanted | Health Care | Services
Lawn & Garden | Landscaping | Home Improvement | Business Opportunities | Rentals | Real Estate

Our Privacy and Copyright Statements © 1992 - 2009, The Islander